Yaaaay min wallsticker er kommet, og sat op!

Endelig, eller det har faktisk ikke taget så lang tid :) siden jeg bestilte den, til at den kom.
Det syntes man bare at det gør, når man venter på noget skal komme med posten, kender I ikke det?

Men den er lige kommet her kl 08:20 og den er også sat op, og jeg har også fået taget et billede. Og det er blevet lige som jeg gerne vil have det! :D :D Belinda is happy, HAPPY!

Teksten er inspireret af den sorg jeg gennemgår pt. og at jeg ved hvor ondt det gør nu, men at jeg også lære at det, ikke at jeg lære at døden “er i orden” osv. Men jeg lære noget om mig selv, hvordan jeg bedst takler tingene, i pressede situationer, når det gør aller mest ondt, og når dagene begynder at se lidt lysere ud, er jeg også ved at lære, at det er helt okay. Nogle dage skal også være gode – og dem vil der komme flere og flere af (heldigvis..)

3 comments on “Yaaaay min wallsticker er kommet, og sat op!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *