Follow me:

Yaaaay min wallsticker er kommet, og sat op!

Endelig, eller det har faktisk ikke taget så lang tid :) siden jeg bestilte den, til at den kom.
Det syntes man bare at det gør, når man venter på noget skal komme med posten, kender I ikke det?

Men den er lige kommet her kl 08:20 og den er også sat op, og jeg har også fået taget et billede. Og det er blevet lige som jeg gerne vil have det! :D :D Belinda is happy, HAPPY!

Teksten er inspireret af den sorg jeg gennemgår pt. og at jeg ved hvor ondt det gør nu, men at jeg også lære at det, ikke at jeg lære at døden “er i orden” osv. Men jeg lære noget om mig selv, hvordan jeg bedst takler tingene, i pressede situationer, når det gør aller mest ondt, og når dagene begynder at se lidt lysere ud, er jeg også ved at lære, at det er helt okay. Nogle dage skal også være gode – og dem vil der komme flere og flere af (heldigvis..)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply tumling

  ihhh i andre har bare sådan nogle overdrevent fede hjem.. Der er læææææænge til at mine bliver sådan =D

  1. juni 2011 at 09:07
 • Reply Daniel

  Wow hvor er det flot! :)

  Hvor har du bestilt det henne, og til hvilken pris?

  1. juni 2011 at 10:00
 • Reply Rikke

  Hvor ser det godt ud! Og det er et rigtig godt citat <3

  Hvor har du bestilt det henne?

  1. juni 2011 at 15:04
 • Leave a Reply