Follow me:

WP trænings program snak #1

Har valgt at sætte # og nr når jeg frem over snakker om de her programmer fra WP :)
Så kan jeg også selv se tilbage til hvordan jeg havde det i januar fx. (når jeg når til sommer eller bare marts for den sags skyld)

Idag er jeg hjemme med Tobias, han har diarre og jeg måtte også hente ham fra vuggestuen i fredags.
Og lige nu sover han til middag, og når jeg ikke er syg så kan jeg da lige så godt bruge tiden fornuftigt.

Så jeg valgte at lave mit mandags trænings program.
Og selvom jeg ikke har fået lavet alle de programmer jeg skulle (3 gange i ugen) så kunne jeg allerede idag mærke at jeg er blevet stærkere, og bedre..  

Fx. skal jeg lave en planke i 30 sekunder, i dag holde jeg den i ca. 23 sekunder, første gang jeg skulle lave planken kunne jeg knap nok holde den 5-6 sekunder. Så der er sket fremskridt, det samme med de cardio ting der er i, der kan jeg også tydeligt mærke at jeg ikke længere bliver så forpustet som de første gange jeg lavede dem! Total optur  så jeg fortsætter og håber også det bære frugt i den lange ende!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply