Follow me:

Work for it

Work for it

Fitness træning fik jeg overstået her til aften.
Det var egentlig ikke fordi det var lysten der drev værket, men mere af pligt.

Jeg skal jo træne 3 gange i ugen, med mit nye træningsprogram, som er fuld body.

Programmet er fint, det er ikke det. Men for tiden synes jeg igen, desværre. At jeg er lidt ugidelig :( Synes ikke der sker meget med krop eller vægt for tiden. Det er lidt demotiverende, selvom jeg godt ved at det kører op og ned, både med motivationen, men også med fremgang i vægttabet, nogle uger er jo bedre end andre.

Der er mange ting der spiller ind på et ugentlig vægttab, menstruation, væske, tarmfyld osv.
Nogle har rådet mig til kun, at veje mig 1 gang i måneden, men det vil jeg slet ikke kunne styre. For så vil jeg bare tænke at imorgen tager jeg mig sammen, imorgen tager jeg i fitness osv.
Fordi en måned er en del længere, end en uge :)

Men jeg kæmper naturligvis videre!

Don’t wish for it – work for it

Work for it

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply