Follow me:

Wooden Story legetøj

Det lækre Wooden Story legetøj Tobias fik tilsendt fra Barnetsverden.dk i starten af Juli, har han nu rigtig fået leget en masse med, han er rigtig glad for det. (Læs forrige indlæg her)

Hammer brættet er bare et stort hit, han elsker at hamre på den, ikke at der sker så meget med stykkerne han hamre på, fordi han ikke rammer så godt, men han elsker det, det både larmer og bevægelsen at hamre er også et hit i den alder han har lige nu. Han kan finde på at gå med hammeren i den ene hånd, og brættet i den anden.
Han invitere også gerne os andre med i legen, så skal vi holde brættet, så han kan hamre på det ;) hvilket kan være mange gange om dagen.

Han leger med det hver dag, og når han finder brættet, kan man se han leder efter hammeren, fordi han ved de to ting hører sammen.

Kvaliteten er helt i top, det lader til at holde rigtig godt. Han kan også stå på den, og har også kastet med den, uden problemer, det er virkelig god kvalitet.

story1

Klodserne i trærammen, som vi også fik tilsendt med farver, er han også rigtig glad for.
Ja hans større søskende er også :D de prøver at samle dem alle på forskellige måder i kassen, og så se om de også kan få plads til dem alle sammen hver gang.

Tobias ved godt at klodserne skal op i rammen, og forstår også godt at tage dem ud og op i kassen, og at vende kassen på hovedet, oppe over sit eget hoved er også meget sjovt, og klodserne de flyver som regel ud over det hele ;)

Vi er også begyndt at stable dem oven på hinanden, og der er forskellige former, farver og størrelser så det er bare et ekstra + synes jeg. Så der både er til sanserne og motorikken.

Kvaliteten af trærammen med klodserne, er også rigtig god kvalitet, de tåler også modstand og at blive leget med, han har også både kastet med dem, tygget i dem, gnedet dem imod hinanden, og hamret på dem med hammeren fra hammerbrættet ;) igen, ingen skader og det er bare i tip top kvalitet.

story2

Jeg vil ihvertfald klart anbefale Wooden Story produkterne fra Barnetsverden.dk til andre.
Jeg troede ikke han ville blive så glad for det, som han er blevet. Selvom det hverken kan sige noget, kan bevæge sig eller har nogle vilde neon farver, som man ser “alt” børnelegetøj har idag, så er han vildt begejstret for dette.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply