Follow me:

Weekenden, der ikke gik som planlagt

Ja i weekenden var vi til agility stævne i Ikast – Herning.
Det tog bare sin tid at komme der op, for bilen valgte lige at strejke inden vi var nået halvvejs!! Typisk.. Vi havde jo også kun 2 timer der op.

Huhej og med vilde dyr, og alt der kunne trækkes i, lykkedes det os at få fixet tingene så vi kunne komme afsted. Men ikke i vores egen bil.

Det blev i en af mandens firma biler vi betalte fri via skat.dk, og så fik jeg den grå på billedet at kører i, fra forsikringen. Den havde bare ikke anhænger træk. Og den gule der havde anhænger træk, havde kun 2 sæder! Og vi var 3, med Tobias… Jøsses altså!

Men 3 timer senere end planlagt kunne vi endelig kører afsted, hurra for at vi valgte at kører tidligt.

Da vi kom der op, smed vi campingvognen, og manden kørte ind efter fast food til os, jeg luftede hurtigt hundene, og gjorde lidt klar. Og vi spiste på tæppet foran campingvognen, det var rigtig hyggeligt. Vi var også ved at være meget sultne.
Bag efter fik jeg pakket Tobias i seng, og vi begyndte derefter at slå forteltet op. Det kan vi da trods alt ;) den ægteskabs test har vi bestået, hah!

Fangede også denne smukke solnedgang fredag aften, da jeg gik sidste tur med hundene den dag. Der er store flotte arealer at lufte hundene på på Dch Ikast-hernings område. Så det nød jeg, og hundene i fulde drag.

Den lille krudtugle var med for første gang, og hun blev miljø trænet omkring at omgåes en agility verden, som tilskuer. Og at man skulle forholde sig i ro, ikke hyle og skrige, eller hoppe ud efter alle mennesker der går forbi. Hun lærte det hurtigt synes jeg. Hun er kvik.

Lørdag aften på gåturen med Merci og Chase, mødte vi et lille pindsvin :) Hundene ville meget gerne hilse på den lille “fyr”, men det fik de ikke lov til, de er ofte fuld af lus og lopper.

Resultater var der ikke nogen af :) Men vi havde nogle rigtig fine løb, og momenter. Hun er ung, og hun skal lige lære det hele, og jeg skal lige lære at løbe med en så hurtig hund, som hun jo er.

Er man interesseret kan man se filmen fra weekenden her.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply