Follow me:

Vores overvågning

verisure

Ja jeg har jo skrevet i mine tidligere indlæg omkring vores campingferie, at vi har overvågning på der hjemme. Hvilket er ganske sandt.
Vi har nemlig for ikke ret længe siden, fået opsat verisure alarm system i hele hytten.

Vi har 3 kameraer, bevægelses sensorer, stjerne nøgler, samtale system, røg alarm, fugtmålere, night kontrol system osv.

Det har virkelig givet mig en anden tryghed når vi er hjemme fra. Ikke blot på ferie, som nu. Men også når vi er på arbejde osv. Vi bor godt nok i en lille by, men efter vi har fået nyt tag og vandskuret huset, så ligner det jo næsten et slot – har flere sagt.

verisure

Jeg vil sige, så ligner det også mere nu, et hus fuld af værdier. Og vi vil nødig have ubudende gæster, så derfor har vi valgt at få alarm system op, og så synes jeg det er sjovt. At selvom jeg er her på camping, at jeg kan logge ind via appen, og se mit køkkenalrum, jep rodet :D vi er jo på camping. Ja det er kæmpe, nok større end en lejlighed i byen faktisk ;)

Kan se alle 3 kameraer, og det er kun når der er fuld tilkobling til at jeg kan se billeder fra huset, altså ikke live hvis alarmen er slået fra. Kan se temperaturen i de rum vi har røg alarmer, sensorer osv. Samt fugtigheden måles også, som også overvåges så hvis der fx. springer et vandrør, så vil fugtigheden stige meget hurtigt, og vi vil få en alarm omkring det.

Billedet her under, er i ret dårlig kvalitet kan jeg se. Men det er print screen fra min tlf, kvaliteten er helt i top.

verisure

Så er der naturligvis også kommet rigtig mange klistermærker op “alle” steder, ved alle dørene der har bevægelses sensor, hvor der er kamera, og et på postkassen også. Bare det at klistermærket er der, ville skræmme mig – hvis altså jeg var en indbrudstyv. Jeg ville sgu ikke selv vælge at gå ind i et hus hvor der er billed overvågning.

Der er en kontrol maskine i vores hus, der er gemt. Som kobler alt sammen, og op til centralen. Den er gemt fordi tyvene ikke må kunne se den, og evt. smadre den, for så virker hverken billeder, eller noget længere. De var meget professionelle de 2 mænd vi havde ude en tirsdag eftermiddag og sætte det op.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply