Follow me:

Vorbasse marked!

Mia, hendes lillebror og jeg var i dag til Vorbasse marked. Vi var heldige med vejret faktisk, vi var der oppe nogle timer og først i slutningen kom der lidt støvregn, men det var også det.
Men man kunne godt se på stierne imellem boderne at det har regnet de andre dage! Nogle af stierne var virkelig mudret, og andre var fine nok at gå på.

Men det værste var nu stadig de stakkels dyr der sad der i de små bure, nogle klemt sammen, og andre steder sad de så fik både træk og regn. Stakkels små kaniner, marsvin, hamstere, rotter, mus, fritter, høns, kattekillinger, og stakkels alle de små hundehvalpe der skulle tages op af 300 forskellige mennesker i timen.

Kunne have taget alle de stakkels dyr med hjem, men har hverken råd eller tiden til dem, og det giver også bare plads til flere dyr, hos dem der “opdrætter” dem …

Jeg fik faktisk kun købt 2 ting, et hundetegn til Morgan og et til Nadia. Nej hun er ingen hund, det ved jeg. Men det er et hundetegn hun får rundt om halsen som en halskæde når vi er i sommerland syd, legoland og andre steder, hvor muligheden for at hun bliver væk er større, med alle de mennesker.
Selvom jeg holder øje konstant, skal der ikke mange sekunder til før hun pludselig kan være væk. Så hellere være “forsikret” med det skilt om halsen. Hun ved hun skal bede nogle ringe til det nr hun har stående på skiltet, hvis hun skulle blive væk. Det syntes jeg er bedre end et udtværet nr på hendes arm, efter en dag med påsmørrelse af solcreme mv. der måske er blevet ulæselig.!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply tumling

  man fik helt ondt i hjertet af at se de stakkels dyr sidde i de bure :(

  24. juli 2011 at 00:28
 • Reply Anna-sofie

  Der er da godt nok mudret der :D hehe

  24. juli 2011 at 00:36
 • Reply Hersom

  Det var da en god ide med ‘hundetegn’.

  Jeg har tidligere haft et armbånd som min datter fik på når vi var afsted, men det er (på mystisk vis som i “mor jeg kan ikke finde det”) blevet væk. Derfor har jeg de sidste par gange tyet til modellen med telefonnummer på armen, men som du selv skriver, så er det ikke den bedste løsning.

  Jeg må se mig om efter et sted at få lavet sådan en halskæde til Arvingen :)

  24. juli 2011 at 01:23
 • Leave a Reply