Follow me:

Vorbasse marked 2015

Idag fik vi Nadia hjem på 2 ugers ferie, og vi tog til Vorbasse marked.
Det var som det plejer, en masse boder med alt muligt underligt fra gemmerne, sigøjner tøj, tøj i alle regnbuens farver, blomster, grøntsager, pyntegenstande og ja alt muligt :) Og naturligvis også boder med dyr og dyreartikler.

Nadia købte 4 LEGO figurer, 3 dværge, da de bruger de “korte ben” til at “lave” børn i deres LEGO leg ;) meget opfindsomt, og 1 pige med noget hår og tøj de ikke havde.

Tobias var igen et pragteksemplar og jeg fik to ammet forskellige steder der oppe, i et spisetelt hvor vi tog et hvil, og ved en karrusel – der var næsten ingen mennesker ved den :) så det blev der.

Nadia og jeg prøvede også to karusseler, af de vilde naturligvis :D et kæmpe hit, det var sjovt – elsker det!

Og så begriber jeg ikke de der (kraft)idioter der slæber deres stakkels hunde med på sådan et marked, hvor der er SÅ mange mennesker, og de blir’ trampet ned, trukket rundt gade op og gade ned, og hvad får hunden ud af det? Absolut intet. Føler virkelig med de hunde. Jeg så også hvalpe der blev slæbt rundt på pladsen, og de har slet ikke godt af at gå så længe rundt, og så meget. Det kan deres led ikke tåle.

basse1 basse2 basse3 basse4basse5

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply