Follow me:

Vinter ferie

vinter ferie

Vinter ferie

Ja ferien er skudt igang her. Igår startede vi dog ferien med et lægebesøg. Tobias har fået øjenbetændelse i begge øjne, dog mest højre. Så han har fået salve til drypning x2 dagligt. Og dét er han ikke vild med. Vi laver faktisk et overgreb på ham hver gang. Selvom vi har prøvet at være nok så tålmodige og snakke om det osv.. Han nægter!

Men igår aftes gjorde jeg det da han sov tungt, da vi gik i seng, så den sidste drypning kan gøres når han sover, så det er fint nok.
Jeg bryder mig ikke om at lave sådan et overgreb på ham, og fastholde ham. Men jeg ved jo også godt at det er nødvendigt.

Ellers så ved jeg ikke hvad vi skal lave her i vinter ferien, slappe af. Måske i et legeland eller sådan?
Men de plejer jo også at være proppede når “alle” har ferie.

Selvom det er ferie, så står den stadig på træning og sund kost. Skal også i fitness centeret senere når Kenneth kommer hjem fra arbejde.
Og den skal have noget ekstra gas på en af cardio maskinerne efter styrketræningen, jeg er ikke helt tilfreds med de minus 600 gram jeg har tabt sidste uge.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Hviledag ⋆ Webmor.dk

    […] jeg har vinterferie, så har jeg ikke ferie fra træningen. At jeg har droppet den daglige sukker, har virkelig også […]

    15. februar 2018 at 14:27
  • Leave a Reply