Follow me:

Verdens største transportfly

Tilbage i juni i år, var verdens største transport fly Antonov An-225 på “besøg” på flyvestationen hvor jeg arbejder, og jeg måtte bare ud og se dette enorme fly, og hold da op! Flyet er 84 meter langt, og har et vingefang på 88,40 meter, uden last vejer flyet i sig selv 285.000 kg! Det er jo helt vildt! Prøv bare at se hvor små menneskene er omkring flyet :)

Flere oplysninger om flyet kan ses her.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!