Follow me:

Verdens grimmeste hunde

Jeg syntes egentlig det er vildt der findes sådanne konkurrencer!
Ta’ fx hund nr 5, den har længere bagben end forben, hvorfor ikke aflive sådan en hund? Det samme med hund nr 4 .. total skæv mund og blind på det ene øje.

Et dyr skal ikke holdes i live for enhver pris, slet ikke når den har handicap som for lange forben, skæv mund eller voldsomt underbid.

At nogle hunde så bare er grimme, og de ikke just bliver kønnere med alderen er så noget andet.
Men jeg ville nu aldrig selv deltage i sådanne konkurrencer!

Hvad er jeres mening?

Elwood

Elwood, der er en blanding mellem en chihuahua og den hårløse race chinese crested, vandt konkurrencen ‘World’s Ugliest Dog’ i 2007. Elwoods ejer, amerikaneren Karen Quigley, beskriver ham som en hund med stor selvtillid og en stærk tro på egen uimodståelighed. Ægte skønhed kommer som bekendt indefra…


Pabst

Pabst, der i dag er 6 år gammel, vandt ‘World’s Ugliest Dog’-konkurrencen i 2009. Dommerne var, naturligvis, specielt imponerede over boxerens overdådige underbid, og vovsen vandt 1600 dollar, en modelkontrakt og et større sortiment af legetøj. Pabst er i øvrigt opkaldt efter en amerikansk øl af samme navn.


Miss Ellie

Miss Ellie sejrede i kategorien ‘grimmeste hund med stamtavle’ ved verdensmesterskabet i 2009. Hun indtjente over 100.000 dollar til velgørenhed i sin levetid, der strakte sig over ikke færre end 17 år. Sidste sommer måtte mediestjernen Ellie dog sige farvel til sin aparte, jordiske krop.


Doug

Doug må indtil videre nøjes med titlen som Englands grimmeste hund, men mon ikke han har international klasse? Den tre-årige Pointer tilbragte de første måneder af sit liv på et herberg, men så forelskede April Parker sig hovedløst i ham, og nu bor Doug sammen med familien Parker i byen Doncaster. Halvblinde Doug skal efter sigende være særdeles kærlig og have et dejligt temperament.


Princess Abby

Et manglende øje, skæve ører og bagben, der er længere end forbenene. Det er nogle af de ‘kvaliteter’, der sikrede Princess Abby guldet ved sidste års verdensmesterskab for grimme hunde. Den spøjse chihuahua, der i sin tid blev fundet efterladt på gaden, er i dag 5 år gammel.


Sam

Sam er en sand legende blandt dem, der går op i grimme hunde. Den nu afdøde vovse vandt ‘World’s Ugliest Dog’-konkurrencen tre år i træk fra 2003 til 2005, og blinde Sam blev verdenskendt for sit unikke udseende. Sam døde som 14-årig i 2005.


Rascal

Rascal har en særdeles flot stamtavle, når det gælder grimhed. Hans mor, mormor og morfar har nemlig alle vundet konkurrencer i den særprægede disciplin. Den 12-årige hund, der tilhører racen chinese crested, vandt World’s Ugliest Dog-titlen tilbage i 2002 og har siden medvirket i fire gyserfilm og utallige tv-programmer.


Munchkin

Mød Munchkin. Denne lille charmør nåede at blive en af de mest prisvindende ‘grimme hunde’ i sin levetid, der varede fra 2000 til 2009. Buttede Munchkin var et vaskeægte gadekryds af temmelig ubestemmelig herkomst.

(Kilde)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply tumling

  ALtså de første 3 hunde synes jeg nu ser meget søde ud..
  Men så er det lissom også det. De næste synes jeg er vildt syndt :(
  Jeg fatter ik at mennesker ka få sig selv til at beholde dyr der burde være aflivet :(

  23. juni 2011 at 11:54
 • Reply Mette Mortensen

  Er du sød næste gang lige at advare i starten af indlægget hvilke billeder der er, synes virkelig de er ulækre :/ Undskyld, men kunne slet ikke se på det.. Så jeg er enig med hvad du skrev i starten af indlægget :)

  23. juni 2011 at 13:19
 • Reply Rikke

  Jeg synes næsten det er synd at udstille sin hund på den måde. Men om hunden har et handicap eller ej, er for mig ligemeget så længe hunden er glad & tilfreds & har et godt liv.

  23. juni 2011 at 16:23
 • Reply Rikke

  Ved ikke rigtigt hvad jeg synes om selve udstillingen i det her… men! Så længe hunden virker glad og ikke lider under sit handicap, og ejeren er glad for hunden kan jeg ikke se problemet? Selvfølgelig skal hunden ikke holdes i live hvis den lider under sine handicap. Men man har jo tit set både døve, blinde og dyr med enten over-underbid som har et fantastisk liv. Fordi hunden ikke er smuk i ens øjne, betyder det ikke den ikke har retten til at leve.

  Vil dog mene at en hund som Doug og Princess Abbey burde ha’ fået lov til at sove ind :( … men håber ejerne lytter til dyrlægen i det her. Han må jo vide bedst hvad det angår…

  Derudover kan ejerne jo også ha’ taget billederne på et “uheldigt” tidspunkt – det er heller ikke altid vi selv får taget billeder fra en køn vinkel f.eks.

  24. juni 2011 at 01:34
 • Reply Belinda

  Jeg snakker ikke om at man skal aflive alle dyr der ikke ligner de andre. Jeg snakker om sådan en som Doug og Princess Abby, Doug kan næppe spise normalt, og Abby, tvivler jeg på har godt af at lege og springe rundt med sine hundevenner, fordi hendes ryg er vokset skæv nu..

  og Rikke (simone)Så vidt jeg har forstået, er det profesionelle fotografer der har taget de billeder af hundene.
  Se fx. Abby, hun ser ud til at gå på “en rød” løber som de kendte :)

  24. juni 2011 at 10:02
 • Reply Rikke

  Kan som godt forstå dig hvad det angår :)
  – tror faktisk det er endnu værre det er en prof fotograf. Så forstår han jo nok endnu bedre hvad der skal til for at hunden viser sig fra sin “værste” side..
  Abbey kan man så sige… altså hun har levet på gaden før. Hvis hendes handicap havde været til stor géne tænker jeg at hun ikke ville have haft klaret den der? Ved ikke – selvfølgelig er det synd. Det er ikke det :)
  Er en stor dyreelsker selv ^_^

  25. juni 2011 at 00:06
 • Leave a Reply