Follow me:

Venne hygge

Vi havde aftalt med nogle venner at vi skulle ud og spise og bowle idag, var længe siden vi havde set noget til hinanden, så det var jo en fantastisk ting de fandt på der :)

Vi spise på Bowl’N fun, der var buffet med haar1salatbar, det var fint til os, puha synes egentlig det var dyrt hvis man regner ud hvor lidt jeg spiste, Kenneth fik spist lidt mere end mig, hehe!

Det var super hyggeligt, og efter vi havde fået sunket maden, skulle vi bowle og vi nåede 2 runder på 1 time, jeg blev nr. 3 og 4 :D haha og vi var kun 4 afsted, jeg er også total ringe til at bowle, fik dog et par strikes, meeen det var ikke nok, til at slå Kenneth :D

Der efter tog vi på et værtshus (eller er det det?! hmm) for at få en enkelt, og der var mange mennesker da vi kom ved 11 tiden, og omkring kl. 0030 hvor vi vendte næserne hjem ad igen var der næsten tomt for mennesker, men det er fordi folk går videre i byen.

Vi havde ihvertfald en kanon hyggelig aften, og vi har planer om at gøre det igen :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!