Follow me:

Velkommen til myrestuen

myreturen

Ja om 3 uger, starter min lille bandit op på myrestuen! Gisp, det kommer tæt på!!
Vi var idag til opstarts samtale, og det var ganske hyggeligt, jeg synes jeg klikker godt med hans kommende to pædagoger, den tredje har jeg ikke mødt endnu.

Tobias tullede bare rundt og legede (de andre unger var lagt ud og sove).
Vi fik en liste med hjem, over hvad vi skal have med i opstart, bleer, rent tøj, dyne, mv. og så et stamkort vi skal udfylde på ham, med navn, vacciner, adresser, kontakt information mv.

Tiden render stærkt, om lidt er han 14 måneder og inden længe skal jeg også starte op på uddannelsen igen, jeg glæder mig til at få en daglig dag igen, sådan for alvor, men det er også vemodigt. Da Tobias jo er den aller sidste, og altid vil være den mindste. Når han er startet, ja så er “det jo ligesom sket”, og så ved vi jo alle årene de bare løber fra en! Tænk engang, jeg har også en datter på 11 år ikke! Hun skal snart konfirmeres! Gisp! Ja det er godt jeg ikke er blevet ældre :D

Nå, det blev et sidespring ;) men jeg ved Tobias er klar til at komme ud, og “hjemmefra”.. Og han skal nok klare det super godt, men er glad for at jeg alligevel har 4 uger + til at indkører ham i vuggestuen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply