Follow me:

Velkommen år 2012

Nytårs maden spiste vi sammen med min farmor og min far, hjemme hos min farmor.
Det var rigtig hyggeligt, selvom jeg godt kunne have undværet Dronningens nytårstale foruden, ja sorry til dem der mener det er værd at se, men jeg mener bestemt ikke der er noget personligt i den tale fra kongehuset, hun læser bare op på noget jeg er overbevidst om hun ikke selv har skrevet.
Nå men efter de 13 minutters tale var der gang i legen igen med prinsessen min (vi skulle jo være stille imens farmor/oldemor så den **** tale)

Vi fik hamburgerryg, med broccoli, hvide kartofler og smørsovs, der var dog også både grønlangkål og kålpølser, men det spiste hverken Nadia eller jeg, så jeg havde bestilt broccoli til os istedet for grønlangkål :D Og is til dessert!

Nadia var med sin morfar uden for, når han skulle ryge, og hun var helt vild, der var jo fyrværkeri og knalde-bang alle steder ;) lige noget for sådan en lille størrelse!

Vi kørte hjem ved kl. 22, og smuttede på vejen forbi en tank, og købte 2 poser chips!
Kl. 2345 kørte vi hjemme fra for at se fyrværkeri, jeg skulle jo lige anrette taget med tæpper, dyner chips og sodavand, og hvor var det dog bare forfærdelig hyggeligt at sidde der ;) Vi havde udsigt over det meste af Aabenraa by, og sikke et syn, smukt!

Håber I andre også havde en god aften?

Nadia på taget af bilen :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply