Follow me:

Ved I hvad jeg elsker?

Ved I hvad jeg elsker? Jeg elsker at være til frisør … 

Der findes da næsten intet bedre end at have en frisørs fulde opmærksomhed, man får nusset og pillet ved sit hår, får vasket det, får hårkur, hovedbunds massage osv. osv. kan slet ikke få nok :)

I dag var jeg langs, det er næsten 6 mdr siden jeg sidst var afsted, men syntes bare det var blevet så tungt og træls at sætte op osv. så afsted med mig!
Valgte så at få lavet reflekser i, og det har jeg ikke fortrudt, det er lækkert her op til sommer, at der er lidt spil i :D Min frisør elsker mine krøller, så hun fik mine naturlige krøller fremhævet, men det går ud efter en vask, så intet permanent!

3 før og efter billede “serier” :)

Det endelige resultat :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

4 Comments

 • Reply Jenni

  Det ser skisme godt ud!
  … jeg vil også til frisør! Må lige have snakket med min lillesøster! =D

  15. maj 2012 at 15:57
 • Reply Tine

  Hot stuff du ser da bare lækker ud med dit nye sommerhår :o)

  15. maj 2012 at 19:48
 • Reply Linda Eg

  Det er bare så flot!! ;)
  Har et lille trick til at fremhæve krøllerne… Nivea creme, ja – det der i den blå bøtte, ja, det der tykke hvide noget… ;) Det er super effektivt, bare en klat i hænderne og glid det i håndfladerne og så i nyvasket, tørt hår! ;) Og nej, det bliver ikke fedtet af det med mindre du bruger alt for meget ;)

  15. maj 2012 at 20:58
 • Reply Belinda

  Tusind tak skal I have I 3 ;)
  Linda, det lyder sgu mystisk! Jeg kan hurtigt fremhæve mine naturlige krøller, skal bare føne det op fra vådt, men den der mærkelige “skål” man kan sætte på fønen ;)

  16. maj 2012 at 08:59
 • Leave a Reply