Follow me:

At være mor til en 2 årig!

*Suk* hvor jeg elsker den dreng, hudløst!
Men for helved hvor kan han også være en belastning. Specielt om morgenen, han vil jo så gerne være med i alt jeg laver, hvilket er hans alder og hans nysgerrighed. Han får også lov til at være med, det bliver han også lidt nød til, når jeg er selv med ham 9 ud af 10 gange om morgenen, og han kan hurtigt lave ballade :)

I morges da jeg var igang med at tage mascara på, mente han da også han skulle kravle imellem mine ben, og skubbede rundt – dét er i øvrigt ikke sjovt at få en mascara pind i øjet! Av ….

Piller i mine skuffer gør han også, og tager alt ud, og mener jeg skal have det hele i håret (hårspænder, elastikker, hårbånd osv.) og ting der ligner parfumer skal jeg også have under armen.

Han er i alt, og over alt.
Men det har også sine udfordringer at stå med ham alene om morgenen, netop fordi han er over alt og i alt, som man så bedst står med børsten i håret, eller sidder på toilettet, så kan man hører han er i skabet med kiksene, eller igang med at tømme opvaskemaskinen, som naturligvis er med beskidt service, eller går igang med at fodre hundene osv.
Jeg ved han gør det hele i en god mening, men for katten hvor er det svært ikke at blive en smule irriteret når man ved man har et bestemt tidspunkt man skal ud af døren på, for at nå det hele. Og så konstant afbrydes i det man er igang med, om det så er med at skide, eller ordne håret – ja så er det fandme ofte jeg ikke må afbryde det jeg er igang med, for at han ikke vælter køkkenet, eller giver mine hunde 2 kg foder hver. (Ingen overvægtige hunde her)

Nå ja, men det har også sine glæder at have en 2 årig ;) Tobias mener blandt andet også at han skal have hårlak i håret, eller mascara på, og ja ja det får han da også :D Ja og nogle dage bliver det også sat rigtigt med hårlak eller voks.. Dog ikke lige mascara, men et pift med hårlakken hen over håret kan han godt få :) det samme med mascaraen, så røre jeg lige hans øjenvipper med håndtaget eller med en finger og siger “så er du også fin” og så tror han på han også har fået noget på ;) hurra for naive børn.
Men kunne for alt i verden ikke undvære vores morgener sammen, og slet ikke nu hvor jeg møder senere fordi jeg er i skole, så har vi tid til at spille lidt vendespil, lege lidt med duplo mv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply