Follow me:

Mit Vægttab

Hvordan, Hvorfor, Hvad skal der til?, og Hvor er jeg nu…

Ja det hele startede for mig, da det for alvor gik op for mig at jeg måtte handle tøj i Zizzi og andre butikker til større piger. Det var noget af et chok, for uanset hvor mange størrelser jeg gik op i fx. H&M, eller føtex var det næsten umuligt at finde noget jeg kunne komme i, eller sad bare en smule pænt.

Vera Moda, Only og de andre modebutikker var det spil forlængst tabt, det tøj de har kunne jeg slet ikke være i. Suk …

vægttab
Et billede fra februar 2018 – da jeg lige var startet

Hvorfor
Jeg så bare til, jeg indså ikke problemet. Så ikke var stor jeg egentlig var blevet, også selvom vægtten faktisk var blevet 3 cifret!

Så havde jeg lidt den indstilling at jamen når jeg alligevel vejede så meget, så kunne jeg jo bare fortsætte med at spise og drikke som jeg ville. Jeg var jo alligevel så fed.

Men inderst inde var det jo ikke det jeg ønskede, og det var jo ikke sandheden, jeg havde det forfærdeligt med mig selv. Købte tøj i store størrelser så jeg bedst muligt kunne gemme mig, og føle mig lidt godt tilpas i, hvor jeg best muligt kunne skjule min reelle størrelse.

Dette billede er 8 månder senere samme år.

Hvordan
Jeg valgte at få hjælp til at starte min rejse. Jeg fik betalte for et kost og træningsprogram. Kørte dette i knap 3 måneder, og istedet for at bestille noget nyt, fik jeg en personlig træner istedet. En online coach.. I mit tilfælde har det været en kæmpe hjælp. Nu får jeg trænings og kostprogram hver måned, samtidig med at jeg kan skrive hver dag, eller flere gange om dagen, hvis jeg har behov for opbakning, problemer med en øvelse, eller der er noget der ikke fungere i kosten, eller i mit træningsprogram.

vægttab
Er før og “nu” billede. 18 kilo’s forskel

Hvad skal der til
Det kræver hårdt arbejde, og det er ikke noget man bare gør natten over. Både at indstille sig mentalt, fysisk og være psykisk forberedt..
Det har krævet meget omstilling for mig, det med at skulle mere i fitness centeret, spise meget mere af ting jeg ikke rigtig før har haft i min kost “pyramide”.

Jeg har måtte droppe mange ting, men jeg nyder fortsat nogle ting. Sund fornuft er også noget jeg har lært på ny at mestre.
Alle ved jo godt at en flødeskumskage ikke er sund, eller at man tager en sodavand til aftensmaden, frem for vand.
Før var jeg blind, men det har åbnet mine øjnene at mærke på egen krop, hvor meget det gavner ens krop at vælge de sunde ting, frem for de hurtige, fede og også lækre ting.
Men en sund ret kan være lige så lækker som jeg før synes en pizza var. Især at have farver på maden, gør meget for øjnene, og at der er rigtig mange gode vitaminer i fx. spinat jeg aldrig har spist før, nyder jeg nu.

Man skal være indstillet på at arbejde for sit mål, og jeg er i skrivende stund (januar 2019) ikke i mål endnu.

vægttab

Hvor er jeg nu
Januar 2019, ikke i mål endnu, hvad angår mit vægttab – men jeg kæmper fortsat og er sikker på at jeg når i mål i år.

Jeg er kommet så langt, at jeg kan handle tøj i alle butikker der findes, og jeg kan være i en str M, har både M og L i tøj nu, hvor jeg før kun kunne have bluser i XL, og bukser, ja dem fandtes der næsten ikke som jeg kunne passe, eller betale mig fra. Zizzi er dyr synes jeg.
Men før var det leggings og store løse tunikaer eller bluser, men nu er det stramme kjoler, tætsiddende bluser, og bukser!

Du kan følge med på min instagram konto, der poster jeg dagligt i min story, og 1-3 billeder og videoer i min feed, så følg endelig med der inde også :) Det vil gøre mig glad.

Share