Follow me:

Vægttab og toning

Vægttab og toning

Ja der er sket en del, hvis man sammenligner de to billeder.
Det var faktisk forleden jeg så det gamle billede (til venstre), og tænkte, jeg ser da utrolig tyk ud i ansigtet, sikke et ballon fjæs!

Billedet til venstre er fra 9 februar 2018, og det andet er fra igår – altså 23 september 2018, så 7½ måned imellem, sådan ca. Og 17,8 kilo til forskel.

Der er både kommet kraveben, et slankere ansigt, flottere tonet arme, og en mindre krop generelt.

Jeg kan huske da jeg startede i fitness, jeg brød mig ikke om det faktisk. Fordi jeg godt vidste jeg var stor, og større end de fleste der. Ja og jeg ved godt at alle kan og skal være i et fitness center, men jeg kan sgu godt sætte mig ind i hvordan det er. At være i fitness centeret når man ikke lige “passer ind”, og hvorfor er det lige man ikke synes det? For man er vel i fitness centeret for at dyrke motion, og tabe sig, eller for at bygge muskler op. Måske for at få en bedre kondition.

Jeg ser aldrig skævt på dem der træner, og er større end jeg fx. men kan godt huske hvordan jeg var sikker på alle andre kiggede på mig. Og var bange for hvad de tænkte om mig. De tanker havde jeg egentlig kun i centeret, og ikke sådan generelt i hverdagen, selvom jeg var stor. Og jeg tror da heller ikke nogen har de tanker om overvægtige der er i et center? Der er nok nogle smålige mennesker der væmmes osv, men det siger jo bare mere om dem, end dig/os/jer ..
Jeg er stadig stor, og overvægtig. Men hvis man ser de to billeder, kan man jo se forskellen – og synes også man kan se forskellen på min udstråling?

Og nu fordi jeg har kæmpet, har jeg en mere tonet krop. Som jeg er glad for, og jeg arbejder videre, med både vægttabet men også at blive stærkere, både fysisk og psykisk.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Simone

  Man kan se kæmpe forskel, og selvom jeg syntes du var smuk både før og nu, syntes jeg at det er rigtig dejligt at det har gjort noget godt for dit selvværd. Det er SÅ rar en fornemmelse når man begynder at føle sig hjemme i sin krop igen.
  Jeg er ikke selv helt nået dertil hvor jeg kan se alle de gode ting jeg har gjort for mig selv om min krop – det eneste sted jeg rigtig kan se en stor positiv forskel er i mit ansigt, som er blevet MEGET slankere.
  Men generelt er min forvandling slet heller ikke lige så flot og markant som din. Man kan virkelig se forskellen i når man både spiser rigtigt og træner og taber sig derigennem, og når man bare taber sig ved at bare spise mindre og mere korrekt; min krop er slet ikke så flot og tonet som din er blevet.
  GODT GÅET!

  Simone
  Microcut.dk

  ps. jeg bruger SÅ tit lang tid på at skrive en besked og kommer til at trykke “send” – hvorefter jeg så får besked om at kommentaren ikke kan sendes, fordi jeg har glemt at tjekke boksen af med “gem mit navn… osv..”. Når jeg så trykker tilbage er hele min kommentar væk, og jeg skal skrive den på ny (hvilket jeg ikke altid orker). Så en lille bøn herfra, om du ikke kan ændre indstillingerne på check-boksen, så den i forvejen er checket af? ^^”

  25. september 2018 at 11:07
  • Reply Belinda

   Først tusind tak for de pæne ord <3 Hvor er du søød!
   Men har du taget billeder igennem processen. ? Det er ikke altid selv jeg sys der er sket en skid, men så ser jeg billederne igennem fra "dengang" så bliver jeg alligevel meget overrasket, og hvad med cm ? Har du ikke tabt en masse af dem også?

   Det med "check" boksen er krydset af automastisk, har jeg kigget lidt på, men kan ikke finde det :( Ved du præcis hvor jeg finder det?

   27. september 2018 at 19:11

  Leave a Reply