Follow me:

Vægt Status #7

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 0,9 kg
Tabt i alt: 8,5 kg

Så for katten, så rykker det igen! “Mærkeligt” nok så har jeg tabt en del gram, knap 1 kg. Men har altså også fået både kage og dessert på arbejdet i weekenden her :) ja og faktisk også en grov rundstykke igår søndag!

Men igen jeg passer også meget på hvad jeg generelt spiser i løbet af dagen, og opvejer det så hele tiden med at jeg ikke skal overskride min madkonto, altså mit madbudget. Jeg skal ikke bruge flere af mine kcal end jeg har råd til :) For gør jeg det, giver det jo overtræk, og det tager man på af i længden :D

Men er godt tilfreds med de minus 900 gram denne gang, meget. Og kan virkelig mærke at de første minus 10 kilo tabt, er liiige om hjørnet!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply