Follow me:

Vægt Status #6

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 0,2 kg
Tabt i alt: 7,4 kg

 

Ja jeg må ærlig talt sige jeg var skuffet da jeg stod af vægten her til morgen. Kun minus 200 gram.. Suk
Men ser man så på forrige uge hvor jeg tabte 1,9 kg så er det måske fint nok med kun 200 gram denne uge.

Det er trods alt også minus og ikke plus.
Meeen jeg tror så også jeg kender en af grundene til at vægten ikke er så meget i minus som den var i fredags og i lørdags da jeg liiige skulle kigge uofficielt. Tante rød har meldt sin ankomst, så jeg er ret sikker på at jeg har en del væske i kroppen disse dage, jeg er også enormt oppustet. Jeg har jo ingen normal eller regelmæssig cyklus, da jeg har fået konstateret PCO pga. min overvægt.

Så når den kommer, er det ofte med måneders til forskel, og ret kraftig. Men skidt med det, jeg hænger stadig i, og har jo snart tabt 7,5 kg, og i alt på mine 6 uger, har jeg i snit tabt 1,23 kg i ugen. I følge min app. Så det er helt fint. “man” siger jo også at et vægttab ikke skal gå for stærkt, og det er meget normalt “kun” at tabe sig 4-500 gram i ugen, jeg vil jo gerne tabe mig hurtigere, ihvertfald her i starten, og det har jeg også gjort.

Jeg er godt tilfreds med de 7,4 tabt, men er lidt ked af de minus 200 gram denne uge. Men jeg kæmper naturligvis videre :) Og glæder mig til at skulle i fitness imorgen :D

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply I did it ⋆ Webmor.dk

    […] min store røv ned i fitness! Det har egentlig været en lidt øv start på ugen, både det med at vægten ikke sagde ret meget minus, og at jeg har fået menstruation, og dagene på arbejdet er liiidt […]

    13. marts 2018 at 22:16
  • Leave a Reply