Follow me:

Vægt Status #5

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 1,9 kg
Tabt i alt: 7,2 kg

Det er gået over al forventning. Jeg synes det er vildt vægten siger minus 2 kg, sådan rundet op! Jeg har ikke sultet mig selv, eller trænet vildt. Igår lavede jeg også kun 6 minutters spurt på cyklen, hvor jeg normalt tager 22-24 minutter på løbebånd eller crosstraineren.

Og jeg har spist dessert på arbejde, forrige dag var det mannabudding, og igår var det fløderand med karamel sovs, det er naturligvis meget begrænsede mængder. Men jeg spiser det, så det er ikke fordi jeg ikke spiser normalt.

Men jeg er sindsyg glad for det jeg ser på vægten, det klager jeg ikke over. Jeg har bare lidt svært ved at tro at det :D men det er jo heller ikke hver uge man taber sig 1,9 kg.

Ja jeg fortsætter arbejdet :D og ser frem til nogle flere minus 100´gram på næste mandag!
– inden alt for mange uger rammer jeg forhåbentlig også minus 10 kg. Som jeg tænker kan blive engang midt i april eller sådan. Men nu må vi se hvordan det hele kommer til at gå, tager det stille og roligt – men også alvorligt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply