Follow me:

Vægt status #36

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt:  + 500 gram
Tabt i alt: 17,7 kilo

Skriver et indlæg omkring denne status senere idag, eller imorgen.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Jeg har pakket min vægt væk ⋆ Webmor.dk

  […] næsten hver dag, for at se hvor meget den går op og ned. Sidste uge var det minus 400, denne uge plus 500 gram. Og få 3 uger siden, minus 2 kilo. Yoyo vægt, ud med det […]

  9. oktober 2018 at 22:33
 • Reply Elsk dig selv ⋆ Webmor.dk

  […] Der findes stort set ikke den ting, man ikke kan gøre noget ved. Jeg ved sgu godt det er nemmere sagt end gjort, men jeg har da både droppet sukker, taget et valg om en livsstils ændring, og har valgt at få hjælp til dette via en online træner. For bedre at kunne holde mig på “rette” spor, og der er en der “holder øje med mig”. Så jeg var ked af min overvægt, og er ved at gøre noget ved det nu! Jeg taber mig. […]

  31. oktober 2018 at 23:08
 • Leave a Reply