Follow me:

Vægt Status #35

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt:  – 400 gram
Tabt i alt: 18,2 kg

Jep så gik der endnu en uge. Jeg missede 1 trænings dag, fordi jeg var total svimmel og knaldhamrende hovedpine! Så jeg sov hele dagen væk, næsten. Og ellers har jeg ikke spist heeelt optimalt heller, spiste slik den dag jeg var syg, fordi jeg ikke rigtig fik andet den dag (dårligt valg, i know) og så fik jeg 1 hel rundstykke igår. En halv med smør og smørerost, og en halv med smør og brun farin.

Så sys faktisk ugen er gået fint, og er tilfreds med de minus 400 gram. Et skridt tættere på de 20 kilo tabt!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jeg skrumper ⋆ Webmor.dk

    […] er jo fantastisk at have tabt sig, og se at der sker noget med kroppen, uden tvivl. Men det er også lidt frustrerende, når tøjet […]

    3. oktober 2018 at 22:40
  • Leave a Reply