Follow me:

Vægt Status #34

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt:  – 2,0 kg
Tabt i alt: 17,8 kg

Så for satan! Så rykkede det langt om længe. 2 kilo på en uge, er måske også ret meget egentlig. Men det er ikke fordi jeg har sultet mig selv skal der siges. De sidste 2 dage har vi fx. fået pommes (lavet i ovnen) og bearnaise sovs. Men jeg har skåret meget ned på mængden jeg spiser, igen.

Som var grunden til jeg fik vægten stødt ned tidligere på året, inden min vægt stod stille i omkring 1½-2 måneder.

Men nu er jeg på rette spor igen! Happy, wohooo

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Vægttab og toning ⋆ Webmor.dk

    […] jeg har kæmpet, har jeg en mere tonet krop. Som jeg er glad for, og jeg arbejder videre, med både vægttabet men også at blive stærkere, både fysisk og […]

    24. september 2018 at 21:53
  • Leave a Reply