Follow me:

Vægt status #3

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 0,8 kg
Tabt i alt: 4,3 kg

Det er gået denne uge :) og jeg har virkelig fået blod på tanden af min træning. Jeg har jo fundet ud af jeg har en talje.

Har faktisk ikke fulgt min kostplan ret meget i denne uge, faktisk næsten ikke. Har dog spist meget klogt vil jeg sige. Har spist små portioner, undladet både kage, smør på brødet, slik mv. (har ALTID spist smør på brødet, under alt).
Så jeg er faktisk ret stolt af mig selv.

Jeg har idag skudt 4 uge igang, og jeg ser frem til at jeg snart har tabt mig 5 kg. Og det er nok lidt mere, fordi jeg træner og får muskler, og muskler vejer jo lidt mere end fedt. Men jeg er også lidt “ligeglad” med hvad vægten siger, bare den går ned. Så længe at spejlbilledet følger med, og jeg kan se fremskridtene, og det kan jeg, meget.

Jeg kæmper videre, og tak til jer der følger med på sidelinjen, og især stor tak til jer der kommentere!

 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Det der Fitness ⋆ Webmor.dk

  […] skal jo vejes på mandag igen, så har jeg været igang i 4 uger – så jeg håber jeg har tabt mig 700 gram som minimum, […]

  24. februar 2018 at 21:46
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!