Follow me:

Vægt Status #28

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 400 gram
Tabt i alt: 15,8 kg

Ja det var ikke alverden der er i minus, men det er da trods alt en nedgang. Så det er helt fint, har heller ikke været i fitness lørdag og søndag som jeg skulle. Af 2 grunde, den ene fordi jeg har været til agility stævne hele weekenden, og den anden grund er at jeg stadig havde meget ondt i forskellige muskelgrupper, både arme, bryst, ryg og ben. Så jeg havde ikke rigtig mulighed for at træne noget, så skulle det have været ren cardio, men har løbet og løbet i weekenden :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Min motivation ⋆ Webmor.dk

    […] aldrig kan få alt det jeg drømmer om inderst inde. Men lige nu arbejder jeg for vægttabet, og vægten går stille og roligt ned af igen. Men en anden ting der motiverer mig, er bestemt at se mine fremskridt, altså at jeg kan se og […]

    14. august 2018 at 13:36
  • Leave a Reply