Follow me:

Vægt Status #22

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: 0 gram
Tabt i alt: 16,2 kg

Ja vægten står total stille! Jeg er ved at gå total til indvendigt!
Synes det er total nederen, og for tiden er jeg SÅ træt af det hele… ! Suk

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Simone

  Du skal nok klare det :) du er så sej! Lige om lidt går vægten den vej du gerne vil have den til! Og ligevægt er da også en sejr :) <3

  Simone
  Microcut.dk

  5. juli 2018 at 12:27
  • Reply Belinda

   Tak Simone, men det tror jeg desværre ikke. Vægten er steget med 100 gram fra sidste uge.. Suk

   9. juli 2018 at 22:57
 • Reply Jeg elsker sommer, og varmen ⋆ Webmor.dk

  […] Så at jeg rigtig kan få luftet mine korte kjoler i varmen, er perfekt! Jeg elsker at gå i kjoler (igen), ihvertfald her efter jeg har tabt mig. Har fået en del komplimenter for mine flotte ben, og de er jo både brune, forholdsvis lange, og også ret muskuløse nu. Og appelsin huden jeg havde før, er også væk. Efter jeg er begyndt at træne, og har tabt mig. […]

  29. juli 2018 at 15:41
 • Leave a Reply