Follow me:

Vægt Status #20

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 0 gram
Tabt i alt: 16,4 kg

Ja vægten sagde i morges præcis det samme som i forrige uge. Det blev jeg da lidt skuffet over. Men på den anden side, så er det bedre end at have taget på.
Pt. øger jeg også kiloene i fitness i mine øvelser, så tror måske det er fordi jeg pt. har groet større muskler, og faktisk har tabt mig. Men musklerne “vejer” op.
Det er helt fint, så længe jeg ikke tager på :)

Jeg kæmper fortsat! Tænk jeg har været igang i 5 måneder nu, og tabt mig 16,4 kg, det er faktisk svarene til 820 gram i ugen, i snit. Dét er sgu ret sejt alligevel. Man skal huske at se de store tal, og ikke kun fra uge til uge. Tænker vægten et ordenlig fint hak ned af i næste uge.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Selvom jeg er igang med et vægttab ⋆ Webmor.dk

  […] ved, der ihvertfald har læst med de sidste 5 måneder , så er jeg igang med et vægttab, og har tabt over 16 kg. Men det er reelt set nok mere, hvis man også tænker på at jeg bestemt er blevet mere muskuløs […]

  24. juni 2018 at 23:12
 • Reply Shopping - jeg elsker det ⋆ Webmor.dk

  […] alt det har ændret sig, nu hvor jeg har tabt mig 16 kg. Så er det altså noget helt andet! Den sorte kjole (billede 1) ja den er sgu str. M og så synes […]

  26. juni 2018 at 19:58
 • Leave a Reply