Follow me:

Vægt status #2

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 0,6 kg
Tabt i alt: 3,5 kg

Denne uge er gået fint.
Dog har jeg ikke fulgt min kostplan 100%. Det er nok en af grundene til vægten ikke siger så meget minus som håbet.
Men i fredags, fik jeg også rykket en visdomstand ud, så hele fredag fik jeg ikke meget at spise (stopper forbrændingen), og lørdag næste det samme, kunne ikke tykke ret mange ting, og spiste mange smertestillende piller! Det dunkede sådan i kæben.

Igår søndag, var vi til frokost og kaffe hos svigermor og sviger-bonus-far. Der beherskede jeg mig nu også vil jeg sige, sagde nej tak til cola, og ingen smør på brødet.
Men til kaffen faldt jeg i, og spiste lidt for meget. Der blev serveret boller, med smør og ost.
Men er i bund og grund godt tilfreds med de minus 600 gram, det er trods alt bedre end hvis det var +.

Jeg kan jo også mærke at selvom jeg taber mig, så bliver jeg også stærkere. En del af mine øvelser i trænings centeret skal også øges i kilo. Så det går stille og roligt fremad.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Simone

  Årh jeg lavede også vægtupdates da jeg tabte mig 13 kg… Det er mega motiverende!
  Desværre har jeg taget mine kilo på igen (og flere til), da jeg de sidste to år har været noget begrænset af en skade i låret -.-” men nu skal jeg måske have benet fixet d. 20 februar (eller i hvert fald have fundet ud af hvad jeg så skal gøre), og så vil jeg også i gang med at komme ned i kilo igen ^^” Det er meget motiverende at se hvor godt du klare det allerede! Keep going! Du er sej :D

  Simone
  Microcut.dk

  12. februar 2018 at 11:44
  • Reply Belinda

   Åh tak Simone.. Det er nemlig motiverende, især hvis man ser på det nederste tal, selvom man måske ikke er fuldt ud tilfreds med ugens gram der er tabt, men små gram gir også hele kg i det lange løb..
   Jeg kæmper denne gang med næb og klør, er så ked af at være så stor som jeg er blevet. Og ja denne vægt status hver uge, gir mig motivation og også lidt “forpligtigelse” overfor dem der følger med på bloggen :)
   Ja med et skadet knæ, er det jo også begrænset hvor meget man kan lave fysisk, æv!
   Håber de finder en god løsning den 20 februar, det er jo lige om lidt.

   12. februar 2018 at 13:19
   • Reply Simone

    Jeg syntes 600 gram på en uge er flot :D Man siger jo at det ideelle vægttab pr. uge for at hud osv. kan følge med er -500gram om ugen ^_^ MEN jeg kan også godt huske hvordan det var når jeg selv fulgte med i mit eget vægttab – så ville man bare have at det skulle gå stærkt ^^” Men hvis du har øget mængden af din træning tager du jo også hurtigt lidt på i muskler :)

    Simone
    Microcut.dk

    13. februar 2018 at 13:42
    • Reply Belinda

     Det har du nok ret i, 600 gram er jo også 3 pakker smør. (er de ikke på 200 gram stykket?) Men jeg hænger stadig i, og så skal det hele nok komme.
     Ja jeg må øge jævnligt i kilo, ellers er det ikke hårdt nok, og så hjælper styrketræning ikke meget, så forbrænder jeg jo ikke det store :)

     13. februar 2018 at 13:52
 • Reply Vinter ferie ⋆ Webmor.dk

  […] ekstra gas på en af cardio maskinerne efter styrketræningen, jeg er ikke helt tilfreds med de minus 600 gram jeg har tabt sidste […]

  13. februar 2018 at 10:12
 • Reply Fremgang i træning ⋆ Webmor.dk

  […] overkrops træning, fordi jeg ikke synes det gav noget, men det gør det! Jeg fortsætter Wohoo Vægt status kommer […]

  18. februar 2018 at 12:53
 • Leave a Reply