Follow me:

Vægt Status #18

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 700 gram
Tabt i alt: 14,7 kg

Ja hold da op! Nu har jeg næsten tabt halvdelen af det må jeg satte mig da jeg startede! Og der er gået 18 uger nu, både med op og nedture. Til tider så hænger det mig ærlig talt også langt ud af halsen.

Men en af de ting jeg gør når jeg synes det hele bliver træls, er at kigge på de før og nu billeder jeg har fået taget hver 4 uge siden start. Dét er en kæmpe motivations faktor i sig selv, for der er virkelig stor forskel at se.

Ja og så bruger jeg også min app til at se fremskridtet. Den siger faktisk at jeg i gennemsnit siden start har tabt 820 gram i ugen. Det svare til 120 gram pr. dag :) Det er nu også en del alligevel.Selvom jeg nogle gange synes det går så langsomt alt det her.
Så ved jeg også godt at jeg faktisk har været hurtig, og det er et ret hurtigt vægttab det her.

Jep og jeg kæmper naturligvis videre :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply