Follow me:

Vægt status #14

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 500 gram
Tabt i alt: 13,2 kg

Ja da jeg stod op på vægten i morges, var jeg skuffet må jeg sige. Men det var faktisk fordi jeg troede jeg havde taget på :D !
Det har jeg så ikke, har tabt mig et halvt kg, så det er helt fint. Det kan jeg sagtens leve med, og det er ganske tilfredsstillende, og jeg elsker det nederste tal i opdateringen her, det er over 13 kg nu, hvor ér det sejt!

Jeg er faktisk stolt af mig selv, kan godt mærke at det psykisk nu er ved at være hårdt. Jeg hungre lidt efter at spise nogle rigtig ulækre ting engang imellem. Chips, chokolade osv.
Vi spiser da også nogle af de ting engang imellem, men jeg ved jo også bare godt, at det ikke er godt for mig, min krop eller mit vægttab. 3½ måned med denne livsstils ændring er jo ikke længe, taget i betragtning af hvor mange år jeg bare har været ligeglad, og ædt som et svin, ærlig talt.

Men det er heldigvis slut nu, jeg er mere glad – selvsikker og ikke mindst sundere, jeg kan mærke det.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Jeg har shoppet idag, til mig selv ⋆ Webmor.dk

    […] H&M, og det er et par højtaljede shorts, som er halvkorte hvis du spørger mig, men fordi jeg har tabt mig 13 kg, og træner mine ben, så synes jeg personligt selv, at mine ben er pæne nok til at flashe.. […]

    7. maj 2018 at 22:21
  • Leave a Reply