Follow me:

Vægt Status #13

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 400 gram
Tabt i alt: 12,7 kg

Ikke helt som ønsket, med kun 400 gram.
Det er dog trods alt bedre end +.

Men kan godt mærke det var lidt skuffende at stå på vægten i mandags.. Suk
Men jeg havde nok regnet den ud, jeg skippede en træning i fitness, og vi holde fødseldag i weekenden, og ja så kom tanterød også for et par dage siden, så det er måske meget godt klaret med de minus 400 gram alligevel? Hvis man ser på “alle” de dårlige odds..

Nå ja, men jeg giver ikke op :D jeg kæmper videre. Tænk jeg har været igang over 3 måneder nu, synes alligevel tiden går stærkt, og næsten 13 kg er røget! hep hep

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Planke - tilbageblik ⋆ Webmor.dk

    […] så jeg tænker jeg snart skal have lavet nyt trænings program igen Magter ikke det går så langtsom som det gør for tiden, det er demotiverende for mig! Nej forventer ikke at tabe mig 1 kg hver uge, […]

    4. maj 2018 at 23:24
  • Leave a Reply