Follow me:

Vægt status #11

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 2,2 kg
Tabt i alt: 12,8 kg

Det var noget af et vægttab på én uge. Jeg tror dog at noget af det er væskemangel. Jeg var nemlig i byen lørdag d. 14 april, for første gang i 100 år, og jeg blev meget fuld. Og også ret så dårlig dagen efter, havde tømmermænd – i 2 døgn. Min mave ville ihvertfald ikke samarbejde om ret meget.

Men nu må jeg se hvad næste vægt status siger næste uge. Der skal jeg også have taget nye billeder, og have målt igen, tror jeg :) Så det bliver spændende.
Jeg kan selv se en stor forskel i spejlet, så det er skønt. + rigtig meget af mit tøj jeg elskede før, fordi det skjulte min flommede mave, det bryder jeg mig ikke om at have på længere, fordi jeg ærlig talt synes jeg ligner en sæk kartofler.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

2 Comments

 • Reply Simone

  Du klare det SÅ flot! :D
  Men hvor er det godt at du stadig kan slå dig lidt løs, selvom du arbejder på en sund livsstil :)

  Simone
  Microcut.dk

  18. april 2018 at 21:47
 • Reply Vægt status #12 ⋆ Webmor.dk

  […] jeg tænkte nok vægten ville være steget efter det ret store vægttab sidste uge. Som nok var en del væskemangel mv, efter den druktur. Så det er ærlig talt helt fair, og jeg […]

  25. april 2018 at 07:32
 • Leave a Reply