Follow me:

Vægt status #1

vægt status


UGE OPDATERING!

Vægt: – 2,9 kg
Tabt i alt: 2,9 kg

Det er simpelthen for vildt! Jeg er total vild med den kostomlægning jeg er igang med, og trænings programmet også!
Jeg synes jo det var lidt vildt til at starte med, at jeg skal spise 6 gange om dagen. Men kcal mæssigt er det jo stadig mindre end normalt. Det har helt sikkert også været med til at sætte skub i min forbrænding, og at jeg er i fitness fast 4 gange i ugen, gerne nogle cardio dage også, hvis man kan få det passet ind.
Men jeg har jo en halv cardio dag idag, fx. mandag er agility med hundene, der er jeg igang fra 1715 til ca. 20.00 hvor jeg både går frem og tilbage og sætter bane op, sætter spring op og ned, går banegennemgang, og ja løber med begge hunde, og det er jo en 6-8 baner for dem begge jeg løber. Så lidt bliver det ihvertfald også til.
Bundlaget er solidt, det er i en ridehal, så det er faktisk også ret hårdt at løbe i :D men det er kun ekstra træning.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply