Follow me:

Update på Morgan

Kan I huske jeg tog de her billeder af Morgan & Pixel hver 14. dag før, men så kom jeg helt fra det igen, og så så jeg tilfældigt et af de indlæg her på bloggen, og ville da lige tage et nyt hvor han er 38 uger gammel (snart 9 mdr) Lyset er ikke det bedste da det er med kunstigt lys, og ikke i dagslys som jeg har taget de andre billeder i.

Sidste billede var han 23 uger, så det er altså en forskel på 15 uger, næsten 4 mdr.

Og sikke en forskel! :D Han er blevet en stor meget behåret bamse efterhånden !! ;)

11 uger gammel (første billede af slagsen)

23 uger gammel

NYT 38 uger gammel
 

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Anna-Sofie

  Hvor er han fin og blevet stor:-)

  26. december 2011 at 20:05
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!