Follow me:

Update fra lejligheden

Jeg har ikke haft mulighed for at komme på nettet de sidste par dage, bloggen fra d. 29 marts, er skrevet fra min Iphone på arbejdet.  Men nu skulle det være muligt at komme på nettet igen, hver dag :D YAY! man bliver faktisk helt afhængig af det der internet og kontakten man har med omverdenen, haha

Der er sket lidt i lejligheden nu, vi har fået vores køkken og bad tilbage nu, alt er malet færdigt, sofa og sofabord er endelig kommet og samlet, Nadias seng er bestilt, men den kan jeg først hente 14/4, og på hjemmesiden stod der d. 5/4, så jeg er godt negativ hvad det angår. Jeg fik købt en ny lampe og en ny rumdeler til hende i går. Rumdeleren skal samles i dag, men det får jeg altså Tim til, for hold da op!!! – der er jo sygt mange dimser, skruer og jeg ved ikke hvad, til sådan en lille rumdeler, med kun 8 rum. Så istedet for at få lortet samlet helt forkert, lader jeg ham om det projekt. Så vil jeg lave boller til når hans to brødre kommer forbi, de er “lejet” af svigermor og svigerfar til at ordne have :) mod betaling selvfølgelig.

De 2 malerier er min fødselsdagsgave fra svigermor, nogle hun selv maler! – jeg elsker dem!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

3 Comments

 • Reply Rikke

  Synes det ser ud til at være en god stor lejlighed i har fundet :) – og hvor ser der hyggeligt ud.

  2. april 2011 at 18:19
 • Reply Tumling

  Nice stue smukke og mega fede billeder :)

  3. april 2011 at 14:38
 • Reply Ny sofa er bestilt ⋆ Webmor.dk

  […] her til aften bestilt denne lækre sofa Kæft jeg glæder mig! Den jeg sidder i nu, er også en vildt lækker sofa, men den er 6½ år gammel, og er brugt flittigt, vi er jo en stor familie Den nye sofa skulle komme med fragtmanden på […]

  26. august 2017 at 18:52
 • Leave a Reply