Follow me:

Ungdommen nu til dags

teenager

Jeg synes denne tegning så fint illustrere, lidt af de problemstillinger der er i dagens Danmark.
Ja eller vi har ihvertfald nogle problemstillinger her hjemme.

Telefon, computer og Ipads kan de altid benytte sig af, og mangler de strøm sættes til de strømmen, uden at vi skal bede dem om det, og de ved altid hvor de sidst har lagt telefonen.

Men derimod kan de ikke ramme vasketøjskurven, opvaskemaskinen kan de ikke se, når den er færdig, eller der skal fyldes noget i den, det er lettere bare at stille det på bordet, og så forsvinder det jo helt af sig selv uden man skal gøre det mindste.
En ren klud ved de knap nok hvor man finder, og en spand og en gulvklud ved de slet ikke engang hvor befinder sig. Og intet husligt kan de udfører uden brok, eller uden man skal bede dem om det.

Og det er da mærkeligt, at sådan en lille ting som en telefon ved de altid hvor er, den ser de altid, og benytter sig altid af den, men de større ting i hjemmet, der bestemt er lige så uundværlige, dem overser de let og elegant :)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

 • Reply Tumling

  Der er flere der skifter koden til nettet for at få de unge til at lave noget.. sådan vil jeg gøre hvis jeg får børn en dag haha

  15. september 2016 at 22:40
 • Leave a Reply

  Kategorier

  En del af

  bloggers_by_heart_logo

  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
  Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!