Follow me:

En ulempe ved vægttab

ulempe ved vægttab

Ja jeg har før skrevet om de positive problematikker der kommer i forbindelse med et vægttab. Det er jo ikke altid fryd og gammen at være i et vægttab, eller efterfølgende. Jeg kender et par stykker efterhånden. Der næsten ville ønske at de bare var overvægtige “igen”, frem for at rende rundt med alt den løse hud de har, på mave, lår, arme mv.

Jeg forstår godt deres problematik. Naturligvis er det dejligt at have tabt sig, og de vil jo ikke tage på igen med vilje. Men jeg er selv i et stadie hvor jeg tænker meget over, om min mave bare bliver sådan en omgang blød bolledej jeg skal stoppe ned i bukserne, fordi jeg har haft 3 graviditeter og en del år med overvægt. En overvægt med et ret så højt BMI.

Men jeg fortsætter ihvertfald kampen imod mine overflødige kg.
Men en ting jeg bekymre mig lidt over er, min vielsesring. Som I kan se på billedet. Den er ved at være stor!

Altså på billedet her, “trykkes” ringen jo også af bilrattet, men før i tiden var det lige før at jeg ikke kunne få ringen af pga. væske og alle de ekstra kg jeg bar rundt på. Nu frygter jeg jo lidt at det ender med at jeg må tage den af, eller flytte den over på en anden finger. Hvilket jeg ikke har lyst til. Jeg har heller ikke lyst til at hænge den i en halskæde eller lign. Går heller ikke med halskæde til dagligt.

Bare det at jeg har ringen af når jeg arbejder, gør at jeg føler mig frygtelig nøgen. Det er ihvertfald en ulempe ved dette vægttab, det er at min vielsesring er ved at være for stor.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply