Follow me:

Ugens sidste træning

ugens sidste træning

Ugens sidste træning

Det var idag, men det er jo også søndag :) På den anden side, så havde jeg hviledag igår, og har også imorgen mandag. Idag var det overkrops programmet. Det er jeg begyndt at være vild med, meeen det tager altså en del tid at lave.

En motivation for mig, er bestemt at få nyt træningstøj. Det er total lækkert at man har noget pænt, nyt og lækkert træningstøj. Det gør lige lysten til at komme afsted lidt større, især nu hvor jeg er lidt i en dårlig periode.

Jeg har købet sættes hos Zalando.dk både trænings BHén og de fede tights. Sport BHén er ikke så god som den jeg købte forleden. Men den er ganske fornuftig til prisen, og den har super fede detaljer.

Fik ikke lavet så meget cardio idag som jeg plejer. Normalt er det en ca. 20-22 minutter, men idag kun 12 minutter – men jeg havde så mit level niveau højere end normalt, så jeg fik svedt en del :D hvilket kun er en dejlig ting.
Imorgen er det veje dag :D

ugens sidste træning

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply