Follow me:

Uden vand

Frosten har ramt mig, vandet i hele huset er frosset, og viceværten har lige ringet. Der er sprunget en masse rør, og der skal en smed på sagen nu. Er I klar over hvor handicappet man pludselig er uden vand? Man bruger faktisk mere vand i dagligdagen end man lige regner med. Det går lige når man skal på toilettet hvis man kun skal tisse, det andet går altså ikke, for der kan ikke trækkes ud. Skal her senere have købt noget kildevand eller have købt nogle dunke så jeg kan få vand oppe fra min vicevært, for hundene samt gnaverne skal jo også have vand at drikke.

Min vicevært er meget ked af hvad der er sket, men det er jo ikke hans skyld at det er total minus grader hele døgnet.
– Men man finder virkelig ud af hvor meget man bruger vand, når det pludselig ikke længere er tilgængeligt.

Hvis der ingen vand er i morgen når jeg skal have prinsessen, så spiser vi bare hos noget familie, og går i bad der, værre er det jo ikke :)

Jeg var til træning med Morgan idag, sikke da en omgang skod træning! Ej det var ikke så slemt, men sidste søndag var da bestemt meget bedre, i dag havde han travlt med alt mulig andet, men det var også nogle svære øvelser, og nye øvelser vi pludselig skulle lave. Det er noget vi skal bruge til den konkurrence vi (muligvis) skal deltage i her i marts/april, det er bare ret meget brugshunde ting vi skal, finde en genstand, gø’ ad en figurent, og sådan noget.
Men det vil vores træner vidst se om han kan få pillet af programmet, for vores hunde er jo engang 1 år endnu, og han mener det er alt for meget at forlange de kan, når de ikke er ældre..
Så nu må vi se hvad det bliver til, men vi fik da både fundet en handske i sneen, (dygtig var han), plads med tempo, stå kommado hvor hunden skal blive stående, hele tiden, så går man fra den, og tilbage igen, og den må på intet tidspunkt gå med dig, eller sætte eller lægge sig ned, og det gør de fleste hunde altså per automatik, fordi det bare er lettere at sætte sig når man skal vente :D

Fangede lige to billeder af vufferne jeg syntes I skal se ;) Pixel nyder ihvertfald solensstråler.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply