Follow me:

Tusind tak

Tusind tak til Askepot og valentino, en fantastisk service! Så sød og hjælpsom assistent. Hun var ærlig uden at jeg følte det var for meget, hun prøvede ikke at oversælge, gav sin personlige mening omkring kjolerne, hvordan de sad på mig osv.
Hun var så tålmodig, og rettede til, når slæbet sad lidt skævt, satte slør i, prøvede et nyt slør, hentede et nyt fordi de andre ikke matchede kjolen osv. kan godt være det er hendes arbejde, men det var bare så naturligt for hende, og hun elsker sit arbejde! Og det kan mærkes!

Hvis nogen, skal giftes eller have en galla kjole, vil jeg bestemt anbefale jer at kigge forbi askepot og valentino! God service, og så koster det ikke en herregård! Jeg er positiv overrasket over priserne på kjolerne, og tilbehør.
De har brudekjoler i “de billige” ender, til 3-4 tusind kroner, og op til 20 tusind kr, så der er mulighed for at alle kan finde deres kjole! :)

Så vil jeg også gerne sige tusind tak til Mia, som var en stor hjælp i lørdags. Hun var lige som ekspedienten rigtig hjælpsom og gav sin personlige mening, hvis kjolen lige sad så jeg fik en stor røv, eller så bred ud i den osv.
Sådan noget man rigtig gerne vil have hjælp til! Og der var Mia bare kanon, vi har også samme smag tilsyneladende ;) hehe. Men uden hende i sofaen, havde det slet ikke været det samme!

Tusind tak!

Lige et billede af kjolen, haha ikke den kjole jeg skal have på til mit bryllup :D men en af de kjoler der også var på “ja siden” da kjolerne blev prøvet på, en efter en. Men det blev ikke denne her, selvom den havde mange positive ting jeg godt kunne lide!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

6 Comments

 • Reply Jenni

  Må have været en super dag!
  Og virkelig fin kjole, du havde på “ja-siden”!

  Så må vi vente tålmodigt med at se kjolen, når den rigtig skal på! =D

  Lige til noget andet.. læser din blog her 11:22, men der står den er skrevet 12:06. Skriver du fra fremtiden? =D

  5. november 2012 at 11:22
 • Reply Belinda

  Det var en rigtig god dag, fantastisk oplevelse!
  Den var rigtig smuk syntes jeg, men den var bare ikke så smuk som den jeg har valgt :)
  Ja I må vente lidt endnu med at se den rigtige, ca. 10 mdr :D hehe!

  Ja har lige fået rettet det i mine indstillinger, er fordi den ikke er indstillet til vintertid, men det er den så nu ;) så nu skulle tiden gerne passe ved næste blogindlæg :D

  5. november 2012 at 11:26
 • Reply Tumling

  Godt at høre jeg ku hjælpe smukke og det var en fornøjelse at hjælpe :)

  5. november 2012 at 11:42
 • Reply Kathrine

  Gud hvor er du smuk! Fantastisk kjole!

  6. november 2012 at 00:28
 • Reply Briccco

  Nøj hvor er den kjole smuk.
  Tør da slet ikke tænke på hvor smuk den du har valgt må være!
  Det glæder vi os til at se :)

  Tænkte på om du ville linke med mig?
  Jeg har indsat dit link på min blog :)

  10. november 2012 at 14:36
 • Reply Ida

  Det er rigtig sjovt at læse din blog og spændende med bryllups opdateringer. Jeg står også og skal giftes den 4 maj. Glæder mig helt vild, men har ikke fundet kjolen endnu. Har ikke ville kigge endnu, fordi manglede at tabe nogle kg. Hehe.. Men hvor er det en smuk kjole du har fundet..

  http://thenewsofmelife.blogspot.dk/

  25. november 2012 at 12:45
 • Leave a Reply