Follow me:

Turen til Heidepark

Kl. 0445 morgenen til fredag ringede mit vækkeur – Gaaaab
Jeg skulle tidligt op, meget tidligt op. Skulle lufte og fodre hundene, inden afgang. Kl 0615 skulle jeg være hos en veninde og hendes kæreste, vi skulle mødes i Rødekro med de andre kl. 0630!
Jeg havde pakket min hovedpude, og en fuldt opladt tlf til turen, 2½ time skulle vi kører.

På vej der ned ca. 80-100 km efter den Dansk/Tyske grænse, stod det ned i lårtykke stråler, bilens vinduesviskere kørte på fuld tryk, og de kunne ikke følge med!!!
I rigtig mange km og mange minutter, nok en halv time tror jeg. Var den glade og positive energi vendt, den havde vendt sig til det negative, hvorfor skulle det nu regne, og så så meget regn. Hvem gider være i forlystelses park i pis regn vejr.
Men pludselig stoppede regnen mere eller mindre! YES :D
Og da vi ankom til parken kl. 0915 var det tørvejr, godt nok stadig overskyet, men det var tørt. Solen kom også frem efter kl. 12, så det var bare herligt!

Hold da op, jeg var positiv overrasket over hvor flot parken var, ren og flot udsmykket, gode siddemuligheder og skraldespande over alt!
Den første vi var oppe i var Desert Race, en rutchebane der kører fra 0 – 100 km/t på 2,4 sekunder, top farten er 102 km/t, og turen vare kun 49 sekunder på de 650 meter banen er! For satan der er tryk på! :D Billede 8 og 9 er billeder fra Desert Race, vores 2 tur i den – på vej hjem! SÅÅÅ fedt!

Jeg er normalt slet ikke til sådanne vilde rutchebaner, er så bange for at falde ud, eller den går i stykker og vi flyver af osv. men tænkte at nu var jeg her, for første gang i mit liv (og måske sidste) så skulle det fandme gøres ordenligt!!
Og for satan hvor var det kodylt fedt altså, jeg skreg, grinte og hvinede så meget at jeg har ondt i halsen i dag :D
Der er flere billeder fra mine to veninders kamera’ ere, men dem har jeg ikke fået endnu, og der er et par gode billeder af mig imellem, har jeg ladet mig fortælle, så dem sætter jeg ind når jeg får dem ;)

Havde en kanon tur, rigtig hyggeligt! og sjovt..
Jeg var hjemme omkring kl 2030, og jeg gik i seng  kl. 21 og sov tungt omkring kl. 2130, det er ihvertfald der jeg sidst svarede på en sms :D
– og jeg vågnede først her 07.50 så jeg har sovet over 10 timer! Var også utrolig smadret efter 2½ time i bil der ned, 8 timer i parken, og 3½ timer hjem igen!
Der var kø, mega kø!

Lige en lille film fra youtube, fra Desert Race

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply