Follow me:

Turen til Aalborg

Hold da op! Jeg har fået sovet knap 1 time hele “natten”, eller ja i dag hedder det vel. Jeg kørte med toget fra Aalborg station kl. 06.18 og var i Rødekro 10.22, fik desværre kun sovet ca. 20-25 minutter, da der var en del unge mennesker med, som var ret fulde. Hvilket er helt fint, men de var meget højrystet. Da jeg så ankommer til Rødekro er det fluks afsted ud til idrætshallen i byen, prinsessen min har gymnastik opvisning i dag. Og det skulle jeg da ikke gå glip af. (Bytur, eller ej)
Jeg blev der sammen med hende (og hendes far) en del længere fordi hun gerne ville se de andre hold på gulvet også. Så jeg var først hjemme hos Tim omkring kl. 13.30 jeg sov så ca. en ½ time inden han kom hjem fra arbejde, vi skulle nemlig ud i lejligheden. (Billeder der fra kommer imorgen) Vi fik malet hele gangen, og gulvtæpperne på pigernes værelser er lagt på, så fint det er blevet :)

Har da helt glemt at fortælle om mit møde min gamle deling! :D det var så godt! Det kan slet ikke beskrives, efter alle var mødt, var det som om vi ikke havde været adskilt i 2 år, alle faldt i hak som før, snakkede, grinte og tog pis på hinanden – især mig :) men de får bare af samme skuffe, og så er der stille noget tid, de bette knaigte, ha!
Ville gerne vise jer en masse billeder, men der er kun disse 2 af mig og Søgaard, ellers er der ikke flere billeder af mig, og I gider vel ikke se på en masse mennesker I ikke kender, vel? ;)

Sidder her nu, hvor kl. er 20.57 og er ved at være godt træt, jeg må dog vente med at sove til efter kl. 23, skal kører Tim på arbejde, da min egen bil er punkteret, så har fået lov at låne hans. Men så er det godt jeg kan sove lidt længere end nomalt, nu hvor jeg går i skole, og vi først skal møde 08.30 :D Dét nice!!

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply