Follow me:

Trille, Trille frem og tilbage

Ja vor herre bevares kunne jo have brugt det kort for laang tid siden, men har jeg ikke gjort :)

Netop fordi jeg ville have han skulle kunne rulle/trille begge veje, 100% bevidst og ikke tilfældigt.
En del i min mødregruppe på nettet pralede jo med deres 3 måneder og 4 måneder gamle babyer kunne trille osv. fint nok, nogle af dem gør det sikkert bevidst, men næppe alle :) Tobias trillede også første gang da han var 4 måneder, men det var jo mere tilfældigt end bevidst – og derfor er kortet først kommet i brug nu her hvor han er 5½ måned gammel :D Dygtig dreng!

trille1 trille2 trille3 trille4

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!