Follow me:

Tricks & Øvelser

Opdateres løbende 

Du kan lave mange ting med din hund. Tricks og øvelser er en god måde at et tillidsfuldt forhold til din hund, og en hund der mentalt også er udfordret.

Mine hunde kan forskellige tricks, og øvelser :)
Både fordi de er praktiske i det daglige, og så er det også sjovt at indlære dem tricks.


På & I 

    
Klik på billederne for at se dem i større format

På billederne er Elvis igang med 2 forskellige tricks. Den første ser man at han har bagbenene på en klodskasse, og for belønning for at stå der. Billede 2, der har han indlært at komme op i klodskassen, og får belønning for at stå eller sidde i den. Han kan også stå i en kasse der er mindre, det kan man gradvist træne, det er godt for koordinationen, og musklerne.


Kropskontrol

Klik på billederne for at se det i større format.

Her er det Chase der er igang med en kropskontrol øvelse, hvor hun skal stå på 4 yoga bolde. Hun skal selv finde op på alle 4 bolde, og får belønning for dette. Jeg startede ud med kun 1, og så 2, 3 og 4. Det er godt for kropskontrollen, musklerne og koordinationen.

Chase er her igang med en anden form for kropskontrol, du kan også lære din hund at røre med bagbenene på væggen, på en måtte, på en klodskasse, eller hvad du nu lige har. Det er god træning, både mentalt men også fysisk for hunden, at den har en bedre forståelse for hvor dens forskellige “dele er på kroppen”, især unghunde har godt af kropskontrol øvelser.


Miljøtræning

Klik på billedet for at se det i større format.

Både hvalpe, unghunde og voksne hunde har godt af at udsættes for ting de ikke ser dagligt.
Det kan være at tage en tur forbi en børnehave, hvis hunden normalt ikke kender så meget til børn, lade hunden gå op på forskellige ting i skoven, en børnelegeplads er også ideel ;) (husk at samle op) lad hunden hoppe op på vippen, sætte forbenene på gyngen mv.
Alt hvad fantasien og fornuften kan finde på, vil din hund elske dig for.

 

 

Mere vil komme

 

Share