Follow me:

Træt med træt på

traet

Ja det er igen flere dage siden jeg har blogget!
Jeg vil ikke undskylde, da bloggen jo er til for mig selv, og til jer der ønsker at følge lidt med :)

Men jeg er simpelthen så kvæstet når jeg kommer hjem fra praktikken.
Mit hoved skal rumme en del nyt, nye mennesker jeg skal lære at kende, rutiner og ikke mindst alt det faglige jeg nu er skal lære, inden skolen igen kalder i midten af december.

Og når jeg så har fri, skal der handles, hentes børn, laves lektier med ungerne, lave mad, de skal bades, tøj skal vaskes, dyrene skal passes, huset skal gøres rent, og ja så skal jeg også selv lave lektier og i bad. Så det er begrænset med “mig” tid i disse tider. Især når jeg er så mentalt træt, pga. alt det nye.

Igår faldt jeg i søvn på sofaen! Og det kan jeg ikke engang huske hvornår sidst er sket? Det er vidst år siden, og klokken var ca. 21 da jeg faldt i søvn, og min kære mand vækkede mig kl 2130, og jeg mente bestemt ikke at jeg var faldet i søvn, Haha :D Og jeg går altså normalt aldrig i seng før ihvertfald efter 23!

Men jeg lever altså endnu ;)

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply