Follow me:

Trænings og hudnehjørne

Weekenden har været en effektiv en af slagsen!
Vi har arbejdet på terreassen, gjort rent i hele hytten (stort set) og så har jeg flyttet en masse i kælderen, der før var under vores trappe. Ekstra stole, hynder osv. som var meningen skulle stå der, når vi fik gæster osv. så vi ikke skulle slæbe dem alt for langt frem og tilbage, men vi har endnu ikke brugt de ekstra stole i al den tid vi har boet her, og det er over 3/4 år, så de er nu røget i kælderen.

Og jeg har fundet en gammel måtte, og indrettet “mig” under trappen.
Med mine hundeting, klikker, godbidder, lidt legetøj, og de forskellige ting jeg bruger til at træne dem, kegler, boldene mv.
Det er blevet rigtig hyggeligt og godt synes jeg.

Det har ihvertfald også pyntet i stuen, at vi har fået kurven væk, med alle yoga boldene, underlag mv.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply