Follow me:

Trænings BH med god støtte

Trænings BH

Trænings BH med god støtte

Det er ingen hemmelighed, at jeg ikke render rundt med de mindste bryster. I BH størrelse har jeg (hunkemöller undertøj) en 85G.
Jeg har før brugt de billige, og egentlig fine trænings BH´er de har i Føtex/Bilka.

Men må sige efter jeg idag havde denne på til træning, mærkede jeg en forskel! Normalt kan jeg mærke tyngden op skulder og i nakken, og skal faktisk ofte lige rette brysterne i BH´en fordi jeg synes de falder lidt sammen eller hvad man skal sige.

Jeg har købt min i en L, og den sidder rigtig godt. Den er måske lidt stram til mig endnu. Men jeg arbejder jo på sagen, og det er slet ikke så jeg havde ubehag imens jeg trænede, eller kom hjem. Den sidder bare rigtig godt. Og holder brysterne på plads hvor de skal være.

Jeg trænede ben idag, så brugte ikke så meget overkroppen. Men var også 20 minutter på crosstraineren, og der var ingen dinglen eller noget, super fin BH til prisen. Jeg afventer at de får flere hjem i min størrelse :D så skal jeg klart have flere!

Og når jeg har fået købt flere, så er jeg ret sikker på de ældste af mine gamle trænings BH´er de kasseres, hvor jeg så kun beholder nogle få, da de er gode nok til når vi skal i haven eller andet arbejde her hjemme, hvor man godt kan svede ;)

Måske dig der læser med, også har en stor barm? Du kan måske anbefale et andet mærke jeg skal kigge efter?

Siden indeholder Affiliate link

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

1 Comment

  • Reply Dorthe

    Prøv at kigge på wondersport.dk Der har de nogle super fine sportsbher til en fornuftig pris også. Jeg er selv gammel ridepige, og bruger en str 90 H. Men jeg har ingen problemer overhovedet og får god støtte i mine sportsbh`er fra wondersport. Er også lige indskrevet i fitness da jeg har nogle kiloer der skal væk, og der skal jeg helt bestemt have min sports bh på der også. De holder altså :)

    20. marts 2018 at 17:21
  • Leave a Reply