Follow me:

Træningen blev droppet

Jeg måtte idag droppe træningen, eller ikke helt.
For jeg var i centeret, og var godt igang med min opvarmning og skulle lige til at gå igang med styrketræningen, da der ind kommer hvad jeg først troede var en 10-12 unge knægte, men det viste sig at det var et helt håndbold hold, jeg talte dem til at være 18 !! + træneren…

Fitness centeret er altså ikke ret stort, og der er kun ganske få maskiner/redskaber af de samme.
Så da jeg havde trænet noget ben, mave, og arm/skulder, valgte jeg simpelthen at forlade centeret, det var umuligt at få ørenlyd – ja og umuligt at komme til nogle vægte, eller nogle maskiner.

Så jeg mistede total modet, og magtede slet ikke at jeg måske skulle stå og vente på de blev færdige med de forskellige vægte, eller bare blev færdige så vi faste kunder kunne være i vores center.

Jeg snakkede med en anden fast der nede, han kunne godt forstå jeg gik..
Han havde taget nogle billeder til vores leder, så han kan se hvordan der ser ud når de er igang, de spritter ikke af, og de var bare maaange igang på en gang.
Det er fair nok at de har muligheden for at komme og træne, når de er på weekend ophold, og skal løbe nogle kampe, men behøver de virkelig at komme et helt hold ind og træne samtidig? Man kan vel tænke sig til at de hurtigt fylder det lille center op.

Jeg er lidt ked af at måtte forlade centeret inden jeg var færdig med hele træningen, men så må jeg træne fuld program imorgen, eller vente til mandag.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply