Follow me:

Træning af hundene

slalom

Den 21 maj har jeg første stævne i år, med Merci i Vejen. Og for tiden har vi problemer med slalom, hun er møg langsom, og ser ud som om hun er total utryg ved den, og andre gange så suser hun igennem den og er total happy. Hun har ingen dårlig oplevelse haft eller lign. så ved ikke helt hvad grunden er.
Men jeg har jo en slalom her hjemme, og i søndags var hun lige igennem den et par gange, med forskellige indgange, og det gik suveræn, og hun var glad :) ses også på billedet. Igår til træning var det også super slalom momenter, så er godt tilfreds.

spring
Ja og ham her den lille langbenede vuf, fylder jo 1 år i næste måned. Så han er så småt ved at møde de forskellige agility relaterede ting. Vippebrættet som jeg har skrevet om tidligere, er også med til at forberede ham på agility livet.
Spring støtten her, skal bruges til at sende ham ud omkring den. Altså han skal ikke springe, det er han ikke gammel nok til, og pt. foregår det inden for i små sektioner, da han er meget teenager nu, og ikke kan koncentrer sig ret længe ad gangen, og slet ikke uden for ;) han mødte springstøtten igår første gang, og vi fik trænet lidt, men han har ikke forstået hvad han skal endnu, men det er heller ikke helt let at vide hvad det er jeg vil :) men jeg ved det kommer meget snart, han er super kvik.

Previous Post Next Post

Du vil måske også kunne lide

No Comments

Leave a Reply

Kategorier

En del af

bloggers_by_heart_logo

© - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse.
Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!